Feedback

zomerworkshops

De Linden & Barbosa zomerworkshops

Gezien worden door jouw doelgroep?
Verhalen waarmee je de media in kunt?
En het liefst ook nog met enige regelmaat?

Linden & Barbosa organiseert van juni tot en met september weer verschillende workshops, zoals de workshop ‘storylines’. Wij presenteren de belangrijkste trends, zowel op wereld- als op consumentenniveau. Door hier op aan te haken kun je niet alleen nieuws maken, journalisten en klanten gaan je hierdoor ook als expert beschouwen. Goed voor je imago en goed voor je omzet.Hoe ontwikkel je verhalen over jouw organisatie en producten, die journalisten en bloggers overnemen? Onder leiding van een facilitator gaan we samen met mensen uit jouw organisatie, professionals van ons bureau, een journalist en een klant brainstormen. Verhalen bedenken, ideeën ontwikkelen, de vertaalslag maken van grotere trends naar de dagelijkse business van jouw organisatie. Zo komen we tot minimaal zes bruikbare verhaallijnen die we verder uitwerken en die gedurende het hele jaar gepitcht kunnen worden bij relevante journalisten en bloggers. Op die manier wordt jouw mediastrategie pas echt effectief.

AkzoNobel, Transavia, Kieskeurig.nl, ALDA, BeFrank, KPN, Allianz Global Assistance, Zilveren Kruis en Werkspot.nl gingen je al voor.

Praktisch

De workshop duurt een dagdeel, vindt plaats in onze sfeervolle vergaderzaal en wordt afgesloten met een lunch of borrel, bij mooi weer in onze grachtentuin.

Maximaal 5 deelnemers van jouw organisatie.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een van de zomerworkshops, neem dan contact met ons op. Afhankelijk van je behoeften en doelstellingen maken wij een voorstel op maat.

Je kunt mailen naar info@lindenbarbosa.nl of bellen naar 020-5893993.