Feedback

#7 personal branding sessie

Individuen zijn ook merken. Ze hebben een unieke uitstraling en een eigen identiteit. Personal branding is jezelf als merk presenteren, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Deze stralen weer af op het bedrijf wat je vertegenwoordigt. In feite gebruik je jouw unieke persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat duidelijk zien aan je medewerkers of collega’s en aan je klanten wie je bent en waar je voor staat.

Personal branding begint met zelfkennis. Je moet duidelijk voor ogen hebben wat je zakelijk en privé wilt bereiken. Wij kunnen je helpen met het maken van een Persoonlijk Merkpaspoort. Hierin staat op één A4’tje omschreven wat je doelen zijn, wie jouw belangrijkste doelgroepen zijn, wat jouw onderscheidende eigenschappen zijn en wat de bewijsvoering daarvan is. Ook staat omschreven hoe je wilt overkomen, dus welke beelden en associaties je wilt oproepen. Het Persoonlijke Merkpaspoort geeft richting om je doelen te bereiken. Het helpt je om keuzes te maken uit alle verzoeken die op je pad komen.

Nadat jouw Persoonlijke Merkpaspoort is gecreëerd, is het van belang jouw merk continu te bewaken en te versterken. Ook hierbij kunnen wij je ondersteunen door middel van coaching.

Meer weten over de mogelijkheden van Personal Branding? Neem contact met ons op.