Feedback

nieuws

Onze complimenten aan... Zeeman

10 feb. 2016
De trouwjurk van Zeeman. Deze briljante actie van budgetketen Zeeman, kan je niet ontgaan zijn. Het is de eerste keer dat Zeeman zich waagt aan het belangrijkste kledingstuk van de vrouw: de trouwjurk. Voor de prijs van 29,99 euro.

Onze complimenten aan... NOS journaal

7 jan. 2016
Onze complimenten aan…

Reputatieschade voorkomen, zo ga je te werk

23 dec. 2015
"Stel je wordt als organisatie door een journalist geconfronteerd met klachten over jouw organisatie of beleid. De journalist wil er op korte termijn aandacht aan besteden. Hoe ga je te werk?"

Onze complimenten aan... Lego en Emirates

7 dec. 2015
Met minimale middelen een groot publiek bereiken. En een wel heel originele manier om sponsorschap uit te dragen. Dat is marketing en communicatie waar wij als professionals van kunnen genieten. Linden & Barbosa stuurt complimenten aan:

Dé trend wordt tailormade communicatie

2 dec. 2015
Communicatie is niet meer wat het was in 2005. En zo zal het vak ook de komende tien jaar verder evolueren. Maar hoe? En welke trends gaan daarbij een prominente rol spelen? Op initiatief van communicatiebureau Linden & Barbosa ging een clubje van vooraanstaande vakgenoten met elkaar in discussie over de kansen en uitdagingen voor het ambacht: communicatie in 2025.