Feedback

nieuws

Sesame Workshop zet wereldwijde campagne op ‘Wees lief voor elkaar’

8 mrt. 2018
Purpose marketing in de praktijk Merken met een hoger doel voegen waarde toe aan de maatschappij. We noemen dit merken met een purpose. Zo heeft Sesame Workshop, de Amerikaanse non-profit media en educatieve organisatie achter het tv-programma Sesamstraat, als missie kinderen wereldwijd te helpen groeien in hun ontwikkeling om sterker te staan.

Linden & Barbosa adviseert bij herpositionering Frank’s Smoke House

22 feb. 2018
Linden & Barbosa adviseert bij herpositionering Frank’s Smoke House Hoe kom je erbij om wilde zalm uit Alaska naar Nederland te halen? Wat bezielt je om in de stad een rokerij te beginnen? Het is alweer twintig jaar geleden, wanneer Frank Heyn in Amsterdam een winkeltje met een rokerij begint waar hij op ambachtelijk en topkwaliteitsniveau zalm rookt. Net zoals de wilde zalm zwom hij tegen de stroom in.

Inspirerende trend workshop

4 dec. 2017
Spot de kansen voor groei en innovatie ​ Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om vooruit te kijken. Wij kijken zelfs verder dan een jaar vooruit. Welke trends zijn relevant voor jouw organisatie en de branche waarin je opereert? Hoe vertaal je die trends en ontwikkelingen naar strategie, marketing en communicatie?

Free publicity of digitaal adverteren?

30 aug. 2017
Procter & Gamble (P&G), dat merken bezit als Always, Head & Shoulders en Pampers, schrapte het afgelopen kwartaal ruim 100 miljoen dollar (85 miljoen euro) aan digitale advertenties en merkt daar naar eigen zeggen helemaal niets van in de verkopen. Hoe P&G dit onderzocht heeft, is niet bekend.

CEO’s met goede reputatie blijven langer op hun post

15 aug. 2017
De gemiddelde diensttijd van CEO’s is de afgelopen tien jaar gedaald. In Nederland zitten CEO’s bij grote beursgenoteerde bedrijven gemiddeld 6,6 jaar op hun post. In Frankrijk is dit het langst, met gemiddeld acht jaar. De daling van het aantal dienstjaren komt mede door de toegenomen druk van aandeelhouders om de bedrijfsprestaties te verbeteren.