nieuws

Inspirerende trend workshop

4 dec. 2017
Spot de kansen voor groei en innovatie ​ Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om vooruit te kijken. Wij kijken zelfs verder dan een jaar vooruit. Welke trends zijn relevant voor jouw organisatie en de branche waarin je opereert? Hoe vertaal je die trends en ontwikkelingen naar strategie, marketing en communicatie?

Free publicity of digitaal adverteren?

30 aug. 2017
Procter & Gamble (P&G), dat merken bezit als Always, Head & Shoulders en Pampers, schrapte het afgelopen kwartaal ruim 100 miljoen dollar (85 miljoen euro) aan digitale advertenties en merkt daar naar eigen zeggen helemaal niets van in de verkopen. Hoe P&G dit onderzocht heeft, is niet bekend.

CEO’s met goede reputatie blijven langer op hun post

15 aug. 2017
De gemiddelde diensttijd van CEO’s is de afgelopen tien jaar gedaald. In Nederland zitten CEO’s bij grote beursgenoteerde bedrijven gemiddeld 6,6 jaar op hun post. In Frankrijk is dit het langst, met gemiddeld acht jaar. De daling van het aantal dienstjaren komt mede door de toegenomen druk van aandeelhouders om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Gebruik presentatie van cijfers om reputatie onderneming te versterken

31 jul. 2017
Juli en augustus zijn de maanden waarin bedrijven verantwoording afleggen aan hun aandeelhouders en hun halfjaarcijfers presenteren. Een van de betere momenten voor de CEO om de bedrijfsreputatie te verstevigen, niet alleen bij aandeelhouders, maar ook bij media en klanten. Een goede voorbereiding met de communicatiemanager is dus essentieel zodat je als CEO met jouw presentatie bijdraagt aan de reputatie van het bedrijf.

Merkbeleving met een persevenement

25 jul. 2017
Een persevenement is een belangrijk onderdeel van de content strategie van een merk. Bij een evenement kun je een boodschap persoonlijk overbrengen aan journalisten en influentials, waarmee je zowel je merk als je mediarelaties versterkt.