Feedback

nieuws

Aandacht voor 50-jaar World Fashion Centre

26 apr. 2018
“Het World Fashion Centre ziet Abraham” en “Het World Fashion Centre wil horizon verbreden”, lezen we terug in verschillende nieuwsmedia. Alle publicaties hebben als actualiteit het 50-jarig bestaan van het WFC: hét "meeting point" voor de internationale mode-industrie. Aan Linden & Barbosa de opdracht een communicatieaanpak uit te werken en te implementeren die bijdraagt aan een eigentijds beeld van het WFC.

Zo maken we van POINT een sterk merk

12 apr. 2018
Hoe wisselen ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgverleners met elkaar gegevens uit? Steeds vaker maken ze daarvoor gebruik van digitale tools. Zoals POINT, een digitaal transferplatform dat inmiddels al voor 36 ziekenhuizen, ruim 600 zorginstellingen en 2000 Nederlandse huisartsen onmisbaar is geworden. Mooie cijfers natuurlijk, maar de ambities van POINT reiken verder. Veel verder zelfs.

Sesame Workshop zet wereldwijde campagne op ‘Wees lief voor elkaar’

8 mrt. 2018
Purpose marketing in de praktijk Merken met een hoger doel voegen waarde toe aan de maatschappij. We noemen dit merken met een purpose. Zo heeft Sesame Workshop, de Amerikaanse non-profit media en educatieve organisatie achter het tv-programma Sesamstraat, als missie kinderen wereldwijd te helpen groeien in hun ontwikkeling om sterker te staan.

Linden & Barbosa adviseert bij herpositionering Frank’s Smoke House

22 feb. 2018
Linden & Barbosa adviseert bij herpositionering Frank’s Smoke House Hoe kom je erbij om wilde zalm uit Alaska naar Nederland te halen? Wat bezielt je om in de stad een rokerij te beginnen? Het is alweer twintig jaar geleden, wanneer Frank Heyn in Amsterdam een winkeltje met een rokerij begint waar hij op ambachtelijk en topkwaliteitsniveau zalm rookt. Net zoals de wilde zalm zwom hij tegen de stroom in.

Inspirerende trend workshop

4 dec. 2017
Spot de kansen voor groei en innovatie ​ Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om vooruit te kijken. Wij kijken zelfs verder dan een jaar vooruit. Welke trends zijn relevant voor jouw organisatie en de branche waarin je opereert? Hoe vertaal je die trends en ontwikkelingen naar strategie, marketing en communicatie?