Feedback

nieuws

Reizigers transavia.com verrast met pop-up opera op Schiphol

21 okt. 2013
transavia.com vliegt sinds 10 oktober dit jaar vanaf Schiphol naar Turijn in Italië. De eerste vlucht vanaf Schiphol werd op feestelijke wijze ingeluid. Linden & Barbosa tekenden voor een concept waarbij het merk transavia.com

Bijzondere PR-lancering nieuwe oogst Elstar-appel

3 okt. 2013
“Over de kunst van de appel” kopt Noord Hollands Dagblad n.a.v. een bijzondere modeshow waarbij de Elstar-appel centraal stond. Elstar is veruit het meest geteelde appelras in Nederland.

Europese kids veiliger in de auto door content campagne

30 jul. 2013
Wist je dat bijna driekwart van alle kinderen in Nederland veiliger vervoerd kan worden in de auto? Dit bleek uit onderzoek van Taskforce Kinderveiligheid, een samenwerkingsinitiatief van VeiligheidNL...

Media omarmt Packmee

26 jun. 2013
Een meerderheid van de Nederlanders laat ongebruikte kleding in de kast hangen en op jaarbasis verdwijnt ruim 100 miljoen kilo textiel in het huishoudelijk afval, terwijl 35% nog voor hergebruik geschikt is.

Fashion Show op grote hoogte

3 mei 2013
Om de zomer op bijzondere wijze in te luiden en de nieuwe campagne en commercial van C&A Inspired by summer & life onder de aandacht te brengen is op grote hoogte een C&A rooftop party georganiseerd.