Feedback

nieuws

Blog: Het PR-vak zoals we dat kennen, gaat grotendeels verdwijnen

4 dec. 2013
Denk je dat het PR-vak zoals het nu is ook blijft bestaan? Het PR-vak is al jaren aan grote en snelle veranderingen onderhevig. Zowel in strategie als in uitvoering. En ieder die zich daarvan afzijdig houdt zal het PR-vak over een tijdje niet meer herkennen.

Boek De PR-factor biedt tips en inzichten

20 nov. 2013
In het nieuwe boek De PR-factor geven Marketing-PR-professionals Christine van der Linden en Carla de Barros Barbosa, van PR-bureau Linden & Barbosa praktische tips en inzichten voor het bedenken, maken en verspreiden van nieuwswaardige content.

Blog: Gezocht voor uitdagende klus: CEO met sterke reputatie!

4 nov. 2013
Nu Piet Moerland per direct voortijdig vertrekt bij de Rabobank vanwege het Libor-schandaal, is er een vacature voor een wel heel uitdagende klus. Die van nieuwe bestuursvoorzitter bij de Rabobank.

Resultaten PR-campagne meetbaar en in taal marketeer

30 okt. 2013
“PR bureaus slaan handen ineen rond accountability vraagstuk” Voor PR-professionals is het steeds belangrijker om te laten zien waar onze activiteiten toe leiden. De doelen en resultaten bij een campagne gericht op agendasetting zijn heel anders dan

Reizigers transavia.com verrast met pop-up opera op Schiphol

21 okt. 2013
transavia.com vliegt sinds 10 oktober dit jaar vanaf Schiphol naar Turijn in Italië. De eerste vlucht vanaf Schiphol werd op feestelijke wijze ingeluid. Linden & Barbosa tekenden voor een concept waarbij het merk transavia.com