Feedback

nieuws

Blog: Elke marketeer kan nieuwswaardige content creëren

29 jan. 2014
De meeste marketeers zitten boven op een berg aan interessante content. De vraag is wat zijn de te nemen stappen in het bedenken en maken van relevante en nieuwswaardige content?

PR-campagne voor Nederlandse Vereniging van Banken

20 jan. 2014
Iedereen, maar dan ook echt iedereen kan slachtoffer worden van criminaliteit bij (internet)bankieren en van de uiterst professionele trucs van fraudeurs. Hoe kunnen we dit onderwerp op de agenda zetten van media én publiek bewust maken

Gerichte influencers aanpak voor Jack Daniel’s Tennessee Honey

10 dec. 2013
Het is het jaar 2013. Voor het eerst in ruim 10 jaar brengt Jack Daniel’s een nieuw product op de markt in Nederland, Jack Daniel’s Tennessee Honey, een mix van Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey en echte honing.

Blog: Het PR-vak zoals we dat kennen, gaat grotendeels verdwijnen

4 dec. 2013
Denk je dat het PR-vak zoals het nu is ook blijft bestaan? Het PR-vak is al jaren aan grote en snelle veranderingen onderhevig. Zowel in strategie als in uitvoering. En ieder die zich daarvan afzijdig houdt zal het PR-vak over een tijdje niet meer herkennen.

Boek De PR-factor biedt tips en inzichten

20 nov. 2013
In het nieuwe boek De PR-factor geven Marketing-PR-professionals Christine van der Linden en Carla de Barros Barbosa, van PR-bureau Linden & Barbosa praktische tips en inzichten voor het bedenken, maken en verspreiden van nieuwswaardige content.