Feedback

nieuws

Humberto Tan ontdekt veelzijdig Aruba

12 mrt. 2015
Het lijkt zo eenvoudig, een bekende Nederlander vragen als ambassadeur voor je merk. Maar de zoektocht naar een geloofwaardige ambassadeur vergt een gedegen voorbereiding. Het is een professionele klus om de juiste persoon te vinden die de belofte van een merk kracht bij kan zetten.

Explorers op avontuur in de Franse bergen

12 mrt. 2015
Google verwerkte vorig jaar ruim 33.000 wintersport gerelateerde zoekopdrachten in Nederland per maand. Wat blijkt? Steeds meer Nederlanders boeken hun wintersportvakantie online. En vier op de vijf vakantiegangers gebruikt vaak of altijd reviews bij het kiezen van hun vakantie.

PR boost voor digitale start-up Helpling.nl

11 mrt. 2015
Via het online platform Helpling zoek en boek je in 1 klik een professionele schoonmaakhulp. Zonder verplichtingen van een abonnement of inschrijfgeld, kan je eenvoudig een professionele schoonmaakhulp regelen uit jouw directe buurt.

Start wereldwijde PR campagne kleurtrends 2015 AkzoNobel in Amsterdam

7 jan. 2015
AkzoNobel, de grootste fabrikant van verven en coatings, doet structureel onderzoek naar maatschappelijke, economische en designtrends.

Communicatie aanpak Werkspot.nl brengt klusmarkt in beweging

22 sep. 2014
Nu de markt van online verkoop van producten volwassen wordt volgt de trend van online diensten zoals vervoer met Uber, overnachtigingen via AirBNB en klussen via Werkspot.