Feedback

nieuws

Top 5 belangrijkste trends voor ondernemers om te groeien

12 mrt. 2019
De ondernemer in het MKB weet dat de wereld sneller draait dan ooit en dat de dynamiek ongekend groot is. Maar ja, hoe past men zich aan? Hoe blijft een bedrijf relevant? Of, anders gezegd: hoe waarborgt de ondernemer de continuïteit van zijn eigen organisatie als het samenspel van buiten zo verandert? Hoe zorg je dat je als ondernemer geld kunt blijven verdienen?

Brand Awareness: hoe pak je het aan?

12 feb. 2019
Brand awareness versterkt de merkvoorkeur. Het zorgt ervoor dat jouw merk een plekje verovert in de consideration set van klanten: het rijtje merken waaruit de klant kiest. Daarnaast is brand awareness nodig om de associaties met je merk te versterken. Hoe pak je dat aan voor een mannenmodemerk in een competitieve markt? No Excess vroeg advies aan Linden & Barbosa.

Linden & Barbosa te gast bij Trendwatcher.TV

31 jan. 2019
Christine en Carla te gast in de uitzending van TrendWatcher.TV om te praten over de 7 communicatietrends.

Linden & Barbosa wint pitch Sdu

30 jan. 2019
Na een strategische en creatieve pitch heeft Sdu het bureau Linden & Barbosa gekozen als communicatiebureau. Het bureau gaat aan de slag met de aanscherping van het merk Sdu en het ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie en branding campagnes.

7 trends in communicatie 2019

10 jan. 2019
Communicatie zal ook de komende jaren verder evolueren. Maar hoe? En welke trends gaan daarbij een prominente rol spelen? Communicatiebureau Linden & Barbosa hield een aantal sessies samen met vooraanstaande vakgenoten over de kansen en uitdagingen voor het vak. Uitkomst: zeven trends in communicatie, branding en PR.