Feedback

nieuwsbericht

Vente-Exclusive gaat voor Linden & Barbosa

vente-exclusive.com_-_office_ruisbroek_3_1.jpg

Marktleider op het gebied van online flashverkopen, Vente-Exclusive.com heeft ervoor gekozen om een samenwerking met ons aan te gaan. Vente-Exclusive.com wil haar merk de komende tijd samen met Linden & Barbosa in alle touchpoints gaan versterken. Wij hebben de communicatiestrategie voor Nederland ontwikkeld en gaan het merk en de producten bij relevante doelgroepen onder de aandacht brengen.

Vente-Exclusive.com, deel van de Franse groep Vente - Privée is Europese marktleider in online flashverkopen. In de Benelux biedt de webwinkel dagelijks aan ruim 6 miljoen leden exclusieve verkopen van topmerken in fashion, lifestyle en travel. Vorige maand kondigde de groep een naamsverandering aan die vanaf mei ook in Nederland zichtbaar zal worden.

Vente-Exclusive.com zal dan overal Veepee heten.‘Linden & Barbosa heeft laten zien ijzersterke ideeën te hebben voor het bouwen van een sterk merk’, zegt Evelyne Muntjewerf, Marketing Manager bij Vente-Exclusive.com.‘De expertise op het gebied van communicatiestrategie tot aan de pragmatische vertaling ervan heeft ons overtuigd. Daarnaast is Linden & Barbosa een fijne sparringspartner en daarom kijken wij uit naar onze samenwerking.’

Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Dan bellen wij jou.