Feedback

nieuwsbericht

Inspirerende trend workshop

trend_workshop.jpg

Spot de kansen voor groei en innovatie

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om vooruit te kijken. Wij kijken zelfs verder dan een jaar vooruit. Welke trends zijn relevant voor jouw organisatie en de branche waarin je opereert? Hoe vertaal je die trends en ontwikkelingen naar strategie, marketing en communicatie?

Tijdens een inspirerende workshop geven wij inzicht in megatrends, zowel op wereld niveau als op lokaal niveau en op het gebied van consumentengedrag. Wij presenteren de belangrijkste economische, technologische en sociaal-maatschappelijke trends, die impact hebben op jouw branche, producten, diensten en klanten.

Eerst gaan we brainstormen, ideeën spuien en combinaties maken. Waar liggen de kansen voor groei en innovatie? Dit doen we samen met jouw collega’s en onze professionals onder leiding van een facilitator, die het proces bewaakt en het beste uit de groep naar boven haalt. Gezamenlijk rangschikken we de ideeën. We sluiten af met tools en handvatten waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan.

Hoe wij je helpen?

  • Inspiratie
  • Facilitation
  • Creativiteit
  • Vertaling naar strategie
  • Implementatie

Praktisch

De workshop duurt een dag, vindt plaats in onze sfeervolle vergaderzaal en wordt afgesloten met een borrel.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de inspirerende trend workshop, neem dan contact met ons op. Je kunt mailen naar info@lindenbarbosa.nl of bellen naar 020-5893993.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Dan bellen wij jou.