Interactieve masterclass

Interactieve masterclass

Een jaar lang in het nieuws

Je wilt gezien worden in de media?
Je wilt verhalen waarmee je de ether in kunt?
En dat wil je het liefst ook nog met enige regelmaat?

Linden & Barbosa organiseert de interactieve masterclass storylines. Na een sessie heb je voldoende content om een jaar lang in het nieuws te zijn.

De wereld om ons heen verandert nu eenmaal razendsnel en wie wil overleven zal moeten meebewegen. Wij presenteren de belangrijkste trends, zowel op wereld als op consumentenniveau. Door hier op aan te haken kun je niet alleen nieuws maken, journalisten en klanten gaan je hierdoor ook als expert beschouwen. Goed voor je imago en goed voor je omzet.

Hoe ontwikkel je verhalen over jouw organisatie en producten, die journalisten en bloggers overnemen? Onder leiding van een facilitator gaan we samen met mensen uit jouw organisatie, professionals van ons bureau, een journalist en een klant brainstormen. Verhalen bedenken, ideeën ontwikkelen, de vertaalslag maken van grotere trends naar de dagelijkse business van jouw organisatie. Zo komen we tot minimaal zes bruikbare verhaallijnen die we verder uitwerken en die gedurende het hele jaar gepitcht kunnen worden bij relevante journalisten en bloggers. Op die manier wordt jouw mediastrategie pas echt effectief.

AkzoNobel, Transavia, Kieskeurig.nl, ALDA, BeFrank, KPN, Allianz Global Assistance, Zilveren Kruis en Werkspot.nl gingen je al voor.


Praktisch

De masterclass duurt een dagdeel, vindt plaats in onze sfeervolle vergaderzaal en wordt afgesloten met een lunch of borrel, bij mooi weer in onze grachtentuin.

Maximaal 5 deelnemers van jouw organisatie

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de masterclass storylines, neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou. Afhankelijk van je behoeften en doelstellingen maken wij een voorstel op maat.

Je kunt mailen naar info@lindenbarbosa.nl of bellen naar 020-5893993.

Aanmelden